Buy now Online!

Gemberthee

GingerLove, de gemberthee van Lombardia is uniek, lekker en gezond !

Gemberthee is niet alleen opwekkend en verfrissend, het heeft ook heel wat heilzame eigenschappen. Niets kan tippen aan een lekkere aromatische kop gemberthee op een koude winterse dag. De gedroogde gemberwortel in een gemberthee werkt warmteopwekkend,  stimuleert de eetlust én kan de vertering bevorderen.  Gemberthee reinigt je lichaam, ideaal dus voor een grondige detox kuur met als beloning een verhoogde vitaliteit.

Wat doet gemberthee met je lichaam?

Gemberthee verwarmt je inwendig en uitwendig. Je bloed stroomt lekker door je lichaam en je hebt meteen meer energie. Een kopje gemberthee kan je libido een boost geven en de potentie in de hand werken. Bovendien is het drinken van gemberthee en een massage met gembertinctuur ook doeltreffend bij gewrichtsontsteking.

Er zijn ontzettend veel varianten op gemberthee. Naast de schijfjes gember of gemberpoeder, kan je aan het kokend water ook plakjes limoen of citroen toevoegen, wat honing en zelfs een snuifje cayennepeper als je het graag hot and spicy wenst.

De GingerLove die je in Lombardia geserveerd krijgt, is niet te vergelijken met een gewone gemberthee. Het recept is uiteraard een goed bewaard geheim maar de drie belangrijkste ingrediënten van de Lombardia’s gemberthee of GingerLove zijn citrusvruchten, een mengsel van kruiden en een flinke hoeveelheid gember. Deze fantastische gemberthee wordt gepresenteerd met een schuimende kraag en een schijfje gedroogd fruit op een stokje. Heet gedronken is deze gemberthee heel lekker en het aroma prikkelt je zinnen!

Hoe  GingerLove koud smaakt weten wij nog niet, hij was zo lekker dat hij niet de kans kreeg af te koelen. Deze gemberthee is bovendien cafeïnevrij en zit boordevol antioxidanten.

Je kan deze GingerLove ook online of in de betere voedingswinkels kopen om thuis te bereiden. De gemberthee van restaurant Lombardia in Antwerpen is de nationale drank in het Belgisch EU Paviljoen tijdens de World Expo 2010 in Sjanghai. De Chinezen zullen ervan opkijken dat een Belg hen nog een lesje komt leren over thee…