GingerLove tussen de sterren

De afgelopen jaren waren erg belangrijk voor GingerLove. Onze heerlijke gemberthee is op steeds meer leuke en hippe plaatsen in verschillende landen verkrijgbaar. Maar GingerLove wordt ook steeds bekender bij de sterren en ‘celebrities’. We hebben al heel wat sterren kunnen verrassen met onze pittige en schuimige gemberthee. Ze genoten van een warme kop GingerLove of ontdekten een van onze speciale GingerLove-cocktails.

Tiesto and GingerLove

Een super hydraterende anti-kater cocktail, bijvoorbeeld. Alain stelde deze bijzondere GingerLove-cocktail met kokoswater samen voor de wereldberoemde DJ Tiesto. Tiesto was een van de artiesten op Tomorrowland in 2011 en vroeg om flessen kokoswater. De organisatie van Tomorrowland ontdekte snel dat het niet zo gemakkelijk is om een grote hoeveelheid kokoswater te vinden in het kleine België. Gelukkig kon ons vegetarisch restaurant Lombardia helpen. We hebben altijd een grote voorraad kokoswater op voorraad in onze winkel.

“Waarom niet DJ Tiesto verrassen met een interessante GingerLove-mix?”, dacht Alain Indria. Hij stelde een bijzonder hydraterende anti-kater cocktail samen en bracht het heerlijke drankje op basis van kokoswater en GingerLove zelf naar DJ Tiesto, samen met de vele flessen kokoswater. Nieuwsgierig naar deze anti-kater cocktail?Je vindt het recept op onze GingerLove-receptenpagina. Deze cocktail geeft je een enorme energieboost en rehydrateert je meteen wanneer je een kater hebt.

Faithless and GingerLove

DJ Tiesto was niet de enige artiest die GingerLove ontdekte op Tomorrowland in 2011. Alain ontmoette er ook Maxi Jazz, zanger en gezicht van de beroemde dance act Faithless. Alain bracht Maxi Jazz een grote verrassingsdoos vol met Lombardia- lekkernijen. Natuurlijk zat GingerLove daar ook bij en Maxi Jazz was meteen helemaal gek van onze schuimige gemberthee. Hij dronk zijn kopje rustig op zijn hotelkamer, terwijl hij naar Michael Jackson luisterde.

Eerder die zomer speelde een Engelse groep XOVA op het Afro Latino Festival in Bree. Backstage kregen de artiesten van XOVA een kopje GingerLove voorgeschoteld en de zangers van de groep waren meteen enthousiast. Na het festival bleven de zangers om onze heerlijke gemberthee met citrusvruchten vragen. Hun manager mailde ons om hulp, hij kon niet genoeg GingerLove vinden in de woonplaats van de artiesten! Het is trouwens geen toeval dat juist de zangers van XOVA zo dol zijn op GingerLove…

Nele Goossens and GingerLove
Sting and GingerLove

Gember staat bekend als een goed middel voor de stem. Zangers zijn gek op GingerLove omdat onze thee ze helpt hun stem sneller op te warmen. Zelfs Sting, één van de grootste en bekendste sterren, zegt dat gember zo efficiënt is om zijn stem mee op te warmen dat hij maar 20 minuten nodig heeft om zich voor te bereiden op een optreden in plaats van 30. Eén van onze eigen BV’s, Nele Goossens, is ook verzot op GingerLove. Ze drinkt een kopje voor elke show of optreden.

Jonsi and GingerLove

De IJslandse muzikant Jonsi eet of drinkt niets dat warm is. Hij eet en drinkt alleen koude en veganistische (raw vegan) voeding . Daarom vroeg EMI Belgium Alain om lekker eten voor de artiest te voorzien tijdens een persevenement. Jonsi moest buiten poseren, in de sneeuw, en kwam helemaal verkleumd weer naar binnen. “Ookal ben ik een raw vegan, nu wil ik echt jouw warme gemberthee proeven!”, zei Jonsi tegen Alain. Die zette een kopje GingerLove en Jonsi was meteen fan van onze pittige, hete gemberthee.

Soms verrassen de sterren ons door zelf een berichtje te sturen en ons te vertellen hoe fantastisch ze GingerLove vinden. Zo plaatste ex-model en Hollywood Wives ster Astrid Bryan een berichtje op onze Facebook-pagina dat ze GingerLove super vindt. We vinden het altijd erg leuk om iets te horen van onze fans, de bekende en iets minder bekende, en zijn dankbaar voor jullie allemaal.

Wil je meer te weten komen over ‘celebrities’ die GingerLove ontdekken? Volg dan onze blog en kom zo alles te weten over GingerLove tussen de sterren!


Lombardia