GingerLove, de legendarische warme drank!

Wat is GingerLove?

GingerLove is een goddelijke mix van citrusvruchten, gember en kruiden. Deze Belgische hot-drink heeft een heerlijk schuimlaag en is cafeïnevrij. U kan een GingerLove doos kopen, met 8 zakjes, online of in de betere winkel zodat u onze hot-drink thuis kan bereiden. GingerLove kan u ook terugvinden in de hippe en trendy bars around the globe!

In 2006 kreeg GingerLove van vegetarisch restaurant Lombardia, de variant op de artisanale gemberthee als bij toeval wereldwijde aandacht. Een journaliste van The Wall Street Journal had deze drank weten te smaken tijdens een verblijf in Antwerpen en vond dat GingerLove een eervolle vermelding verdiende in de lijst van “Must do’s in Belgium”. GingerLove prijkte plots naast namen als Dries van Noten en Rubens, en de bal ging aan het rollen.

Sting en Moby werden al gespot in Lombardia en de crème de la crème van Belgische artiesten en creatievellingen strijken er geregeld neer voor een snelle gezonde hap of een kop GingerLove.

De GingerLove van Alain Indria is dan ook niet zomaar de zoveelste niets inspirerende theevariant. Zelfs koffie- adepten  laten een cafeïnebom staan voor een kop GingerLove. GingerLove geeft je niet alleen vleugels, GingerLove brengt je in een onschadelijke roes.

GingerLove heeft zowel het effect van een aperitief als van een digestief!

De samenstelling van de GingerLove is een goed bewaard geheim van huize Lombardia maar het verse vruchtensap en de gember zijn alvast gezonde ingrediënten. GingerLove was ook de officiële hot-drink op het Belgisch paviljoen tijdens de  World Expo in Sjanghai 2010.

GingerLove kan je nu altijd en overal drinken: thuis, op het werk, tijdens een reis, tijdens het sporten. Het enige wat je nodig hebt is een GingerLove sachet waaraan je kokend water toevoegt. Bij warm zomerweer is GingerLove heerlijk met ijskoud water en crushed ijs. Even roeren of schudden en klaar is je eigen GingerLove!


Lombardia