Welkom op GingerLove

GingerLove vanaf nu ook te koop bij Bio-Planet

februari 3rd, 2017

Bio-Planet dat zijn 24 biosupermarkten doorheen België. Vanaf nu vind je er ook GingerLove. Lees het vervolg van dit bericht »

Gewicht verliezen? Ontdek iets nieuws van GingerLove

november 9th, 2016

Ontdek dan de nieuwste telg van de GingerLove familie. SkinnyLove ondersteunt je bij gewicht verliezen. Lees het vervolg van dit bericht »

SleepyLove werkt echt

mei 1st, 2016

Marij heeft al jaren problemen met slapen. Tot ze SleepyLove probeert…. Lees het vervolg van dit bericht »

Tafel van Morgen. Ontdek er GingerLove bij de Fermetisten.

oktober 16th, 2015

In Antwerpen zijn er mensen bezig met ecologische en biologische voeding. Tijdens de Tafel van Morgen kan u tientallen van die mensen ontmoeten. Personen die echt bezig zijn met duurzame voeding. Lees het vervolg van dit bericht »

Help Vredeseilanden. Adopteer een banaan!

oktober 15th, 2015

Wat??? Vredeseilanden vraagt dat je een banaan adopteert? Are they going bananas*? Lees meer… Lees het vervolg van dit bericht »

Yoga for the People. GingerLove steunt Artsen zonder Grenzen.

oktober 14th, 2015

Kom samen met de yogagemeenschap voor een uniek event: Yoga for the People. Op 1 november in het Sportpaleis te Antwerpen. Dit grandioze event vindt plaats voor het goede doel. 100% van de opbrengst gaat naar Artsen zonder Grenzen. Lees het vervolg van dit bericht »

Week van de Fair Trade. GingerLove doet mee.

oktober 12th, 2015

De Week van de Fair Trade is een jaarlijkse campagne. Hiermee worden fair trade en fairtrade producten in gans België onder de aandacht van de mensen gebracht. In heel het land worden 10 dagen lang activiteiten georganiseerd. Deze laten je op een prettige manier eerlijke handel en eerlijke producten beter leren kennen.  Lees het vervolg van dit bericht »

Yogaland: geniet als een echte yogi…. met GingerLove

augustus 19th, 2015

Yogaland is het allergrootste Yoga Festival van België. Je geniet er een volledig weekend van de wereld van yoga: van 21 t/m 23 augustus in het prachtige Domein Groenhove te Torhout. Lees het vervolg van dit bericht »

Gember, het cruciale ingrediënt van GingerLove is een gezond topproduct.

november 25th, 2014

Gember is gewoon een geweldig product“, vind Pascale Naessens. “Een flauw gerecht? Voor er wat gember aan toe en je krijgt een topgerecht.Lees het vervolg van dit bericht »

Libelle Winterfair in Nekkerhal te Mechelen

november 25th, 2014

Van 26 tot 30 november is het terug zover! Dan vindt de Libelle Winterfair plaats in de Nekkerhal te Mechelen. Lees het vervolg van dit bericht »


Lombardia