Welkom op GingerLove

WAAROM GINGERLOVE HET IDEALE VALENTIJNSGESCHENK IS VOOR JE GELIEFDE ÉN VOOR JEZELF.

februari 9th, 2018

Help! Nog enkele keer slapen en nog steeds geen Valentijnsgeschenk!

Wil jij je geliefde (en/of jezelf) eens goed in de watten leggen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: GingerLove.

Het woord zegt het zelf: ginger – LOVE.

Het is een krachtige blend van pure gember, citrusvruchten en kruiden. Deze Belgische bio drink heeft een unieke, lekkere schuimlaag op basis van vruchtvezels. En is volledig cafeïnevrij.

WAAROM GINGERLOVE ALS VALENTIJNSGESCHENK? WANT HET IS HEEL GOED VOOR JE GEZONDHEID ÉN VOOR DE ROMANTIEK!

Hoewel gember een heel specifieke smaak heeft en niet iedereen fan is, zou je gember best wat vaker op het menu zetten. Het is namelijk heel goed voor je gezondheid én voor de romantiek. De gelige wortelsoort heeft verschillende voordelen, die ik jullie graag uitleg.

Gember versterkt het immuunsysteem. Ik denk dat dit één van de belangrijkste redenen is om gember te eten/drinken. Gemberthee is namelijk een krachtig middel tegen griep en verkoudheid. Het stimuleert je immuunsysteem en helpt je lichaam voorkomen dat het aangetast wordt door een virus of bacterie.

Bovendien bevat gember een heleboel antioxidanten. Al dit wil dus zeggen dat we minder vaak ziek worden en sneller herstellen wanneer we toch ziek worden. Gebruik gember en zeg ontstekingen, misselijkheid en maagklachten vaarwel.

Gember bevat gingerol (dat verantwoordelijk is voor de pittige smaak), een stof die helpt tegen verschillende vormen van misselijkheid. Het remt ook ontstekingen en wanneer je het vaak drinkt verzacht het spierpijn en zwellingen.

Bovendien verlaagt gember je bloeddruk en de slechte cholesterol in je lichaam, je bloedstolsels worden verminderd waardoor je minder kans krijgt op hart- en vaatziekten.

IS HET IDEE ACHTER GINGERLOVE ALS VALENTIJNSGESCHENK NU AL NIET VEEL LOGISCHER EN MOOIER?

In plaats van een standaard, stereotype Valentijnsgeschenk te kopen (dat na een maand alweer in de vergeetput verdwijnen), wens je iemand al het beste toe door deze drank.

Bovendien kunnen jullie hier samen van genieten op een gezellige avond, met wat hapjes in elkaars armen…

Ik moet er geen tekening bij maken denk ik dan!

Last but not least: gember is lustopwekkend! Het is hét afrodisiacum onder de specerijen dat je libido in 1 2 3 opkrikt! Bovendien is het een natuurlijke bloedverdunner. Het werkt goed tegen impotentie omdat het de doorbloeding van de geslachtsorganen bevordert. Als het bloed iets dunner is, stroomt het makkelijker en worden de geslachtsdelen sneller voorzien van voldoende bloed.

Gember is dus het ultieme stimulerende kruid dat je libido verhoogt zonder toevlucht te moeten nemen naar specerijen. Wat denken jullie, avondje thuis op Valentijn? Unleash your inner Mr. Grey met jullie eigen “50 shades of Ginger” 😉

Valentijnsgeschenk

Surfers Paradise Paasduik

april 8th, 2017

Traditioneel worden alle ijsberen op zondag 16 april opnieuw verwacht op Surfers Paradise te Knokke-Heist voor de jaarlijkse editie van de Paasduik ! Lees het vervolg van dit bericht »

GingerLove vanaf nu ook te koop bij Bio-Planet

februari 3rd, 2017

Bio-Planet dat zijn 24 biosupermarkten doorheen België. Vanaf nu vind je er ook GingerLove. Lees het vervolg van dit bericht »

Gewicht verliezen? Ontdek iets nieuws van GingerLove

november 9th, 2016

Ontdek dan de nieuwste telg van de GingerLove familie. SkinnyLove ondersteunt je bij gewicht verliezen. Lees het vervolg van dit bericht »

SleepyLove werkt echt

mei 1st, 2016

Marij heeft al jaren problemen met slapen. Tot ze SleepyLove probeert…. Lees het vervolg van dit bericht »

Tafel van Morgen. Ontdek er GingerLove bij de Fermetisten.

oktober 16th, 2015

In Antwerpen zijn er mensen bezig met ecologische en biologische voeding. Tijdens de Tafel van Morgen kan u tientallen van die mensen ontmoeten. Personen die echt bezig zijn met duurzame voeding. Lees het vervolg van dit bericht »

Help Vredeseilanden. Adopteer een banaan!

oktober 15th, 2015

Wat??? Vredeseilanden vraagt dat je een banaan adopteert? Are they going bananas*? Lees meer… Lees het vervolg van dit bericht »

Yoga for the People. GingerLove steunt Artsen zonder Grenzen.

oktober 14th, 2015

Kom samen met de yogagemeenschap voor een uniek event: Yoga for the People. Op 1 november in het Sportpaleis te Antwerpen. Dit grandioze event vindt plaats voor het goede doel. 100% van de opbrengst gaat naar Artsen zonder Grenzen. Lees het vervolg van dit bericht »

Week van de Fair Trade. GingerLove doet mee.

oktober 12th, 2015

De Week van de Fair Trade is een jaarlijkse campagne. Hiermee worden fair trade en fairtrade producten in gans België onder de aandacht van de mensen gebracht. In heel het land worden 10 dagen lang activiteiten georganiseerd. Deze laten je op een prettige manier eerlijke handel en eerlijke producten beter leren kennen.  Lees het vervolg van dit bericht »

Yogaland: geniet als een echte yogi…. met GingerLove

augustus 19th, 2015

Yogaland is het allergrootste Yoga Festival van België. Je geniet er een volledig weekend van de wereld van yoga: van 21 t/m 23 augustus in het prachtige Domein Groenhove te Torhout. Lees het vervolg van dit bericht »


Lombardia