Surfers Paradise Paasduik

Traditioneel worden alle ijsberen op zondag 16 april opnieuw verwacht op Surfers Paradise te Knokke-Heist voor de jaarlijkse editie van de Paasduik !

surfers-paradise-paasduik-2017

Vanaf 11u00 is er de gezamenlijke opwarming, en stipt om 11u30 duikt iedereen het frisse Noordzeewater in. Alle deelnemers gaan opnieuw met een ijsbeerdiploma naar huis. Deelname is volledig gratis, en er zijn kleedkamers en warme douches voorzien ter plaatse.

GingerLove is al sinds jaar en dag sponsor van dit ‘coole’ event. Waarom? 2 redenen:

(1) Omdat GingerLove je onmiddellijk een heerlijk warm gevoel vanbinnen geeft. De heerlijke fruitige cappuccino van gember & citrusvruchten is niet enkel een heerlijke, warme boost voor je lichaam. Het doet je echt deugd en echt goed.

Aangezien er geen cafeïne in zit, de drank glutenvrij is, geen lactose noch enig dierlijk ingrediënt bevat is het geschikt voor elke ijsbeer…. zelfs als die ijsbeer vegetarisch, gluten- of lactose-intolerant is. Je hebt dus geen excuus meer om niet mee te doen aan de Surfer’s Paradise Paasduik op zondag 16 april 2017.

(2) Alain Indria, de bedenker, producent en bezieler van Ginger Love is jarenlang pro-surfer geweest. Wat is dan een betere plek om sponsor te zijn dan Surfers Paradise in Knokke?

Surfers-Paradise-Paasduik-Alain-eighties

Yep, dat is ‘m op die foto uit de ‘oude doos’. We denken dat het een foto is van midden de jaren ’80. Alain heeft jarenlang als pro-surfer de wereld rondgetoerd. Lang in Californië en op Hawaii gewoond. Maar zoals elke rechtgeaarde Antwerpenaar het zal beamen “Antwerpen is ‘t Stad en de rest is parking“. Dus is Alain terug gekeerd naar de bakermat en daaraan hebben we de Lombardia in zijn huidige incarnatie, GingerLove en nog veel meer heerlijks te danken.

Surfers Paradise

Laat ons je wat meer vertellen over Surfers Paradise op het strand in Knokke. Het is in ons land een fenomeen van de laatste jaren, de beach clubs en beach bars. Super leuk en tof in de mooie, warme maanden.

Surfers Paradise heeft niet op die trend gewacht om te ontstaan. Want Surfers Paradise is een actieve watersportclub ten midden van de duinen vlak naast natuurreservaat Het Zwin te Knokke-Heist. Het clubhuis is volledig opgetrokken in Californische surfstijl. Al sinds 1988 kan je er golfsurfen, windsurfen, kitesurfen en stand up paddle boarden. Daarnaast bieden ze nog heel wat andere beach & zeesporten aan. Voor alle sporten zijn er lessen, stages, verhuur en kampen!

Dankzij de Beach Boys

In 1987 gaven de legendarische Californische Beach Boys een life optreden te Knokke-Heist en lokten daarmee zo’n 15.000 enthousiastelingen naar het strand, ter hoogte van de oude Swimming Pool. Amper één jaar later, in 1988, opende Frank Vanleenhove er Surfers Paradise om hetzelfde stukje strand om te toveren tot een Californisch ogende surfspot. Hierin werd hij gesteund door de stichtende leden.

clubhuis-surfersparadise-knokke

Paaszondag 16 april vanaf 11 uur

Be there! Ben je zelf een ijsbeer…. duik dan mee het frisse water in. Ben je geen ijsbeer, maar wel een fan? Kom dan kijken. Ambiance gegarandeerd. Heerlijke, verwarmende GingerLove ook!

surfers-paradise-beach-ginger-love

Tags:

Geef een reactie


Lombardia