GingerLove vanaf nu ook te koop bij Bio-Planet

Bio-Planet dat zijn 24 biosupermarkten doorheen België. Vanaf nu vind je er ook GingerLove.
Bio-Planet-logoBij Bio-Planet vind je een compleet supermarktaanbod met zo’n 6.500 producten. Voeding en niet-voeding, allemaal 100% bio en eco. Van dagverse groenten en fruit, vlees en brood over pasta’s en dranken tot schoonmaakproducten, boeken en verzorgingsproducten.

100 % biologische voeding

Alle voedingsproducten dragen er één of meer biolabels. Ze zijn afkomstig uit de biolandbouw die geen gebruik maakt van kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen.

100 % ecologisch aanbod

Bio-Planet verkoopt alleen producten die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Zo bevatten ook alle verzorgingsproducten biologische ingrediënten en dragen ze ecolabels.

GingerLove bij Bio-Planet

GingerLove-Bio-Planet

Na goed met elkaar kennis maken heeft Bio-Planet gekozen om ook GingerLove aan te bieden. Maar enkele dagen na de eerste levering, waren de rayons met GingerLove in vele winkels al leeg. Bedankt fans doorheen Vlaanderen !

Dus heeft Bio-Planet ons meteen gecontacteerd voor een 2e levering. Deze voeren we vandaag (vrijdag 3 februari) uit. Het duurt dus niet lang meer of je vindt opnieuw in elke Bio-Planet de lekkerste gemberdrank van het land (eigenlijk wil ik ‘ter wereld‘ schrijven, maar dan gaan sommigen vinden dat ik overdrijf).

Vanaf nu heb je nog meer opties om je GingerLove in huis te halen: er zijn al een heleboel verkooppunten (vooral bio shops) doorheen Vlaanderen waar je GingerLove vindt. En als dat in jouw favoriete bio shop nog niet zo zou zijn, vraag de zaakvoerder dan contact met ons te nemen hierover (sales@gingerlove.be). Want het is toch eigenlijk ongehoord dat we niet in elke bio winkel van Vlaanderen en België zouden liggen, toch?

Naast de bio shops, kan je altijd bij de ontstaansplek van GingerLove komen, dieetwinkel Lombardia in hartje Antwerpen. Check op www.lombardia.be en je vindt er alle info over.

En natuurlijk in onze eigen handige webshop, waar je al onze dranken terugvindt: shop.lombardiadrinks.com

Geen enkele reden om nog een dag GingerLove te missen

bio-gingerloveZiezo, ik kan je nu al vertellen dat het volgende week terug ijskoud wordt. We krijgen weer een strenge winterprik. Haal dus meteen je GingerLove in huis. Want de pure gember die je zo opdrinkt helpt je echt tijdens koude dagen.

Als je meer wil weten over de weldoende Ayurvedische effecten van gember, bezoek dan www.gemberthee.be Je leest er meer over de effecten van gember op je gezondheid en er staan ook recepten op die je tips geven hoe je gember in de keuken gebruikt.

Maar vooral, denk er aan als je in een Bio-Planet of een andere bio winkel komt: neem dan zeker een doosje GingerLove mee naar huis.

 

 

Geef een reactie


Lombardia