Gewicht verliezen? Ontdek iets nieuws van GingerLove

Ontdek dan de nieuwste telg van de GingerLove familie. SkinnyLove ondersteunt je bij gewicht verliezen.

Alain Indria, de bedenker van GingerLove, heet je wat te vertellen:

“SkinnyLove is een afslankproduct dat ik voor mezelf, iets meer dan 1 jaar geleden, heb gemaakt. Ik woog toen 99kg voor 1m75… De BIO-boy van’t Stad die bijna 100kg woog! Ongelooflijk en ik had nog steeds HONGER! En er is niemand die meer BIO eet en drinkt als ik en ik weet toch heeeeeel veel over food! Ik ben met SkinnyLove 14.5kg vermagerd in een gezonde en logische way. Veel vaste Lombardia-klanten wilden het ook al hebben en hebben SkinnyLove gekocht. En laat ons zeggen dat 80% heel tevreden was. Ze vertellen dat ze hiermee zeer vlot gewicht verliezen. Daarom hebben we het nu uitgebracht.”

 

banner-SkinnyLove-M1

Je wil gewicht verliezen op een verantwoorde manier?

SkinnyLove-gewicht-verliezen-3-weken

Wat is SkinnyLove?

SkinnyLove is een 100% natuurlijke mix van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden. SkinnyLove helpt het lichaam te zuiveren van afvalstoffen. Het verhoogt het verzadigingsgevoel en helpt daardoor op gewicht te blijven en het lichaam te ondersteunen bij afslanken.

Waarom bevat SkinnyLove kurkuma?

gewicht-verliezen-met-kurkuma

 

Kurkuma helpt de vetverbranding te stimuleren en remt daarnaast ook nog de groei van vetweefsels af. Kurkuma versnelt de vetstofwisseling waarbij de gehaltes van vetten in de bloedbaan verlaagd worden. Daarnaast bevordert kurkuma het spijsverteringsstelsel. Het kruid stimuleert de productie van maagsappen en de werking van de lever & gal. Dat is heel goed voor het verteren van vettig eten.

Kurkuma werkt zuiverend, brengt je stofwisseling in balans en verwijdert daarnaast ook schadelijke stoffen uit je lever.

Kurkuma is sterk ontsteking werend en verzacht pijn. Vandaar allicht dat een aantal gebruikers ons melden dat hun gewrichten soepeler aanvoelen na gebruik van SkinnyLove.

Hoe werkt SkinnyLove?

De combinatie van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden hebben als gevolg dat overtollig vet en afvalstoffen worden afgebroken en uitgescheiden. Er treedt hierdoor eveneens een verhoogd verzadigingsgevoel op dat honger stillend werkt; ook de drang naar zoetigheid vermindert. Dit heeft als gevolg dat men overtollige kilo’s kan verliezen, meer lichaamsenergie kan hebben en een mooiere éclat van de huid kan waarnemen.

Wat zijn de zuivere en natuurlijke ingrediënten van SkinnyLove?

MORNING: Prebiotica dieetvezels, fruitvezels (pompelmoes 9%, citroen, appel, cactusvijg), Matcha groene thee 9%, gember, kruidenmix (brandnetel, basilicum, rozemarijn), groene koffie extract.

AFTERNOON: Prebiotica dieetvezels (acacia), fruitvezels (citroen 10%, mandarijn 10%, cactusvijg, ananas), kurkuma 10%, gember, komijn, kaneel, peper.

Wat zijn de effecten van de ingrediënten?

  • De natuurlijke fruitvezels in SkinnyLove van pompelmoes, citroen en mandarijn zorgen ervoor dat schadelijke afvalstoffen in je lichaam worden afgebroken en uitgescheiden.
  • De zure fruitvezels zorgen eveneens voor een hongerstillend effect.
  • De cactusvijg zal de uitscheiding van vetten bevorderen.
  • De dieetvezels hebben een prebiotische werking wat wil zeggen dat zij een goede voedingsbron zijn voor de lichaamseigen bacteriën in de darmwand. Dit bevordert de darmperistaltiek en dus ook de darmwerking.
  • Groene koffie en groen thee zorgen voor een betere verbranding.
  • De verschillende kruiden en specerijen zoals onder meer gember en kurkuma hebben telkens hun eigen specifieke werking. Ze zorgen voornamelijk voor een ondersteunende werking voor het zuiveren van het lichaam.

Dit alles samen ondersteunt gewicht verliezen op een natuurlijke manier.

Is deze manier van gewicht verliezen wetenschappelijk onderbouwd?

SkinnyLove wordt vervaardigd met zuivere natuurlijke ingrediënten. Elk ingrediënt wordt hierbij speciaal geselecteerd voor zijn unieke eigenschappen. Die ingrediënten worden vervolgens gecombineerd en gedoseerd om zo sterk mogelijk het beoogde effect voor u te bereiken. Dus niet alleen vullen de verschillende ingrediënten elkaar perfect aan; ook dankzij de specifieke en unieke combinatie met elkaar ondersteunen ze u tijdens het gewicht verliezen.

Om u de beste ervaring te bieden, hebben we intensief gewerkt aan 2 specifieke combinaties. De ene voor de ochtend, de andere voor de namiddag. De ingrediënten van deze 2 combinaties zijn deels verschillend. Het is om die reden belangrijk ze correct en dagelijks te gebruiken.

Welke andere effecten kan SkinnyLove hebben?

SkinnyLove is lactose- en glutenvrij. SkinnyLove bevat geen allergenen die door de Europese regelgeving zijn vastgelegd. Bij andere voedselintoleranties dient u dit met uw behandelende geneesheer of diëtist te bespreken.

Gebruikers rapporteren dat ze zich energieker voelen, hun gewrichten soepeler zijn en ze zich algemeen beter voelen.

Omdat SkinnyLove, net als GingerLove trouwens, zuivere gember bevat is dit niet echt verrassend. De AFTERNOON versie bevat bovendien 10% kurkuma. Dat wordt door steeds meer mensen – terecht – aanzien als dé ultieme superfood.

Kortom, naast je helpen bij gewicht verliezen is SkinnyLove gewoonweg een zuivere, gezonde drank. Bestel het nu in onze eigen webshop en verlies die enkele lastige kilootjes nog op tijd voor de feestdagen.

 

 

 

 

Tags: , ,

Geef een reactie


Lombardia