SleepyLove werkt echt

Marij heeft al jaren problemen met slapen. Tot ze SleepyLove probeert….

Bekijk hier zelf haar getuigenis. Ze vermeldt er – in alle eerlijkheid in – dat ze al jaren voor Alain, de bedenker van SleepyLove werkt. Dit neemt niets af aan de oprechtheid van haar getuigenis. Bekijk ze even zelf en lees dan verder.

 

Waarom SleepyLove?

30 procent van de bevolking kampt met slaapproblemen (studie uit 2013). Eén op de 8 Belgen neemt slaap- of kalmeermiddelen. Helaas zit België hiermee in een toppositie wereldwijd. Boven de 55 jaar gebruikt 1 op de 5 personen dergelijke medicatie.

sleepylove

Het probleem is dat dit type middelen leidt tot gewenning, afhankelijkheid en verslaving. Medisch/chemische slaapmiddelen dragen ook risico’s op bijwerkingen als duizeligheid, concentratiestoornissen en meer.

Kortom, we gebruiken ze met z’n allen te veel, te vaak en te onvoorzichtig.

SleepyLove als complement of alternatief

Medici adviseren dat als je toch slaapmiddelen voorgeschreven krijgt, je dit best combineer met een niet-medicamenteuze aanpak. Dat kunnen ontspanningsoefeningen zijn, relaxerende ademhalingstechnieken, meditatie, de juiste gewoontes opbouwen en slechte gewoontes (een tablet of smartphone in bed bijvoorbeeld) afbouwen….

Het is precies als complement of alternatief dat SleepyLove een echte bijdrage, een ondersteuning kan betekenen voor de kwaliteit van je slaap. Te meer dat Alain zelf, tijdens de testfase die hij als vrijwillig proefkonijn ondergaan heeft, ervaren heeft dat SleepyLove een opbouwend effect heeft.

Alain, die jarenlang een pro-surfer geweest is, verwoordt het als volgt:

“De opbouwende en steeds sterkere werking van SleepyLove, vergelijk ik met een golf in de zee

of oceaan die je geleidelijk aan ziet rijzen en steeds groter en krachtiger worden.”

wave

Wat zit er in SleepyLove?

Het is een pure biologische blend van jasmijn en Bach bloesems.

Bach bloesems helpen de mentale activiteit te kalmeren, zodat ze uw kansen verhogen goed in slaap te vallen. Bovendien helpen Bach bloesems u ook in ruimere zin rustiger te worden. Ook dat bevordert uw nachtrust.bach-bloesem

Jasmijn heeft een heerlijk aroma, vaak gebruikt in aromatherapie, dat kalmeert en ontspant. Het drinken van de thee met jasmijn, ’s avonds voor het naar bed gaan, zou heilzaam kunnen zijn als u lijdt aan slaaptekort of problemen om vlot in slaap te vallen.jasmijn

 

Wat zit er niet in SleepyLove?

Een heleboel zaken die u eigenlijk kan missen als kiespijn.

  • Geen toegevoegde suikers.
  • Geen ingrediënten van dierlijke afkomst. Perfect geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  • Geen gluten.
  • Geen lactose.
  • Geen cafeïne.
  • Geen niet-biologische ingrediënten.

 

Er nog meer over lezen? Klik dan hier en ga rechtstreeks naar de nieuwe site van alle Lombardia Drinks.

 

 

 

Tags: , , ,

Geef een reactie


Lombardia