Yoga for the People. GingerLove steunt Artsen zonder Grenzen.

Kom samen met de yogagemeenschap voor een uniek event: Yoga for the People. Op 1 november in het Sportpaleis te Antwerpen. Dit grandioze event vindt plaats voor het goede doel. 100% van de opbrengst gaat naar Artsen zonder Grenzen.

Yoga for the People

Het initiatief voor Yoga for the People gaat uit van alle Vlaamse yogastudio’s, die zich hiervoor samen verenigen. Zij voelen zich heel erg aangesproken door het vele extra werk dat Artsen zonder Grenzen presteert in het kader van de dramatische vluchtelingencrisis. De uitbaters van het Sportpaleis hebben hun sympathieke steun toegezegd en stellen het gebouw gratis ter beschikking van de organisatie. De organiserende yogagemeenschap benadrukt dat het absoluut niet om een politieke boodschap gaat. Het is een samenkomst met het doel mensen in nood broodnodige humanitaire hulp te bieden.

Yoga for the People

Praktische info

De deuren gaan open vanaf 12.30 uur. De yogasessie eindigt rond 16 uur. Alle details (hoe registreert u, inhoud van het programma, mogelijkheden om er te geraken met het openbaar vervoer enz…) leest u op de Engelstalige site van het event.

De organisatie heeft een beperkt aantal yogamatten klaarstaan. Maar ze verwachten een grote toeloop en ze verzoeken u uw eigen mat mee te brengen, indien u die bezit. Omdat het niet zeker is hoe warm of koud het binnen het Sportpaleis zal zijn, adviseren ze u warme kleding en zelfs mogelijk een deken mee te brengen.

U registreert van tevoren online, maar betaalt aan de ingang op de dag zelf. Enkel contante betaling is mogelijk en de minimale bijdrage is 15 euro per persoon (meer mag ook !).

De authentieke waarden van GingerLove

GingerLove is het heerlijke product van een bedrijf dat respect en liefde voor mens en natuur zeer hoog in het vaandel draagt. Een organisatie die zo duurzaam mogelijk te werk gaat. Die gelooft in eerlijkheid en daarom zo vaak mogelijk kiest voor fairtrade ingrediënten. Een bedrijf dat echt belijdt wat het preekt door, telkens wanneer mogelijk – en dit al vele jaren – te gaan voor echte biologische ingrediënten. Omdat de bio-landbouw respectvoller omgaat met het leefmilieu. GingerLove, en de andere dranken van het bedrijf, zijn trouwens ook 100% vegan. Dat betekent concreet dat er geen enkel dierlijk ingrediënt in zit. Want respect beperkt zich niet tot respect voor mensen bij GingerLove. Het is een authentieke levensvisie. Het is het waarmaken van een kerngedachte die in yoga vervat zit. Met name dat we deel uitmaken van een sterk verbonden groter geheel. Dat wij als individueel mens niet alleen of geïsoleerd in dit universum staan, maar echt in verbinding staan met ontastbare zaken die onze eigen persoon overstijgen. Met een knipoog kan je stellen dat als je GingerLove kiest in plaats van een product van de multinationale voedingsindustrie, je een positieve karma opbouwt. En eerlijk gezegd, die ‘knipoog’ mag je gerust weglaten. Wat het zijn authentieke, humanistische, milieu- en diervriendelijke, bovendien zeer lekkere, warme dranken.

Spiritueel wordt via yoga en met GingerLove reëel

We hebben er de mond over vol … we moeten in het NU leven. Terecht overigens, want de mens is altijd op weg van ergens naar ergens anders. Alsof we ons steeds op de verkeerde plaats zouden bevinden. Een belangrijk facet van het beoefenen van yoga is dat temmen van de eigen onrustige geest. Het focussen op de eigen ademhaling, op de houding en positie van het eigen lichaam, dwingt elkeen ertoe het ‘rondspringende aapje’, die onze hersenen soms lijken te zijn, te temmen. Erg veel yogabeoefenaars verlengen dat ‘in-het-moment-zijn-gevoel’ na een yogasessie door meteen een lekker kop warme thee te drinken. Dit is een bijkomend verband tussen GingerLove en yoga. En meteen ook de reden om dewelke GingerLove niet enkel aanwezig is op Yoga for the People, maar er voor kiest een echte partner van het evenement te zijn.

Zien we jou daar ook? Alain, de bedenker van GingerLove is duidelijk al volop aan het oefenen 😉

yoga for the people

 

 

 

Tags: , ,

Geef een reactie


Lombardia