Tafel van Morgen. Ontdek er GingerLove bij de Fermetisten.

In Antwerpen zijn er mensen bezig met ecologische en biologische voeding. Tijdens de Tafel van Morgen kan u tientallen van die mensen ontmoeten. Personen die echt bezig zijn met duurzame voeding. Op 17 oktober vindt van 13 tot 17.30 uur het startevent van de Tafel van Morgen plaats in Den Bell, met workshops, lezingen en een markt.  Het adres van Den Bell is: Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen. Je raakt er ook gemakkelijk met het openbaar vervoer.

GingerLove staat op de Tafel van Morgen bij De Fermetisten

Op het binnenplein van Den Bell kan u lokaal komen winkelen. Op de boerenmarkt van MARTA, de Fermetisten, Boeren en Buren en Velt, en diverse organisaties die de aandacht van de consument op lokale producten willen vestigen.

tafel van morgen

Waarom doet GingerLove mee?

  • omdat het een lokaal product is
  • van een op-en-top Belgisch bedrijf
  • volledig bio-gecertificeerd is en ongezoet

 

tafel van morgen

En de mensen van GingerLove echt geloven in ecologische & biologische voeding en daarom meedoen.

Kom er naar toe en geniet.

tafel van morgen

Tags: , ,

Geef een reactie


Lombardia