Yogaland: geniet als een echte yogi…. met GingerLove

Yogaland is het allergrootste Yoga Festival van België. Je geniet er een volledig weekend van de wereld van yoga: van 21 t/m 23 augustus in het prachtige Domein Groenhove te Torhout.

yogaland

Laat je op Yogaland inspireren door nieuwe stijlen yoga

De initiatiefnemer van het Yogaland Festival heet Joachim Meire. Hij doet sinds 1999 aan yoga en is een internationaal gecertifieerde lesgever. Joachim geeft regelmatig workshops, organiseert retreats en leidt zelfs docenten op.

yogaland

De stijl yogastijl die Joachim je aanleert is een dynamische vorm van yoga: Anusara Yoga. Deze vorm van yoga legt de nadruk op een harmonieuze integratie van het lichaam en geest door het beoefenen van yogahoudingen, pranayama* en meditatie.

Het centrale doel van Anusara Yoga is als persoon meer harmonie, vreugde en balans te bereiken. Dit zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.

Yogaland is er voor iedereen

Want Yogaland verwelkomt de gevorderde yogi, maar ook de beginnende yoga-beoefenaar. Er is zelfs een compleet dagprogramma voor heuse beginners die (bijna) nooit op een yogamat gestaan hebben.

Internationale & nationale topdocenten laten je verschillende yogastijlen ontdekken. Daarnaast zijn er ook meditatielessen, workshops, sprekers, live muziek, randactiviteiten, een yoga markt en zelfs een Kids Village

Uw kinderen worden dus perfect opgevangen terwijl u aan yoga doet of mediteert bijvoorbeeld.

Yogaland in een prachtige omgeving

Dit yoga festival vindt plaats in het rustige en uitgestrekte domein van Groenhove, een oud klooster in de buurt Torhout, omringd door bossen, weiden en wandelpaden.
Geniet van yoga in het gezelschap met gelijkgestemde zielen. Geniet van de mooie natuur, gezond vegetarisch eten en GingerLove natuurlijk. De bezielers van GingerLove zijn immers enorme fans van alles wat met yoga, vegetarisme en met het peace-and-love gevoel te maken heeft. Vandaar dat GingerLove niet mag ontbreken op zo’n heerlijk zen-weekend. Zeker nu GingerLove helemaal bio-gecertificeerd is en verkrijgbaar helemaal zonder toegevoegde suiker!

Puur genieten als een echte yogi dus.

Geef een reactie


Lombardia