4 weeks ago

#VACATURE We zijn op zoek naar een Digital Content Creator. Heb jij zin om in een snel groeiende onderneming te wer… https://t.co/lollV6oWII

 

Snow, Wake, O’Neill en GingerLove in Blankenberge

Een groots gebeuren staat ons te wachten dit weekend in Blankenberge want GingerLove zal officieel deel uitmaken van het O’Neill Surf Skate Snow & Wake Festival.

Er wordt voor de gelegenheid een heuse sneeuwberg geplaatst alsook een intense wakeboard kabelbaan. Verschillende bekende atleten zullen hieraan deelnemen en voor leuke demostraties verzorgen. Maar er is nog meer… Wie dat wil, kan ook meedoen. De boodschap is jezelf te registreren bij O’Neill en ter plekke gaan (‘s ochtends 9u. is aangeraden) om jou in te schrijven.

Droom jij ook van een dag je fun, sea, beach, snow, wake, fun, bake, board, fun, fun en nog eens FUN !?! Ga dan naar de O’Neill Beach club, Zeedijk 245 in Blankenberge. GingerLove zal er bij zijn en supporteren vanop de eerste rij!!!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie


Lombardia