Aan het einde van de regenboog ligt een pot vol … met gember en fruit. Een mengeling die van goudwaarde is voor je gezondheid (en nog lekker ook)! Bij GingerLove houden we er zoveel van dat we er al het goede uit ‘extraheren’ en met elkaar vermengen. Voor een bom van fruitigheid en smaak. Voor jou en voor de wereld rondom je. Want, geef toe, ook de rest van de wereld vandaag kan wel een beetje peace & fruitiness gebruiken. Toch?

GingerLove maken, is als goud maken. Het vergt veel liefde en geduld. We bieden je graag een unieke blik in ons productieproces:

1.

Alles begint aan het andere eind van de regenboog: bij Fairtrade gemberboerderijen in India. Na het plukken worden de wortels meteen vers gecrushed.

2.

De jus daarvan gaat door een ingewikkeld extractieproces tot er een smaakbommetje: overblijft: een extract van 2%, gingerol genaamd.

3.

Ondertussen worden in Florida en Italië kilo’s zongerijpt fruit vers gesneden, geperst en meteen gevacuümdroogd.

4.

Eenmaal in Kontich mengen grote machines alles met natuurlijke aroma’s zoals rietsuiker uit Paraguay, matcha uit Japan, vanille uit Madagaskar … afhankelijk van de smaak.

5.

Netjes in zakjes gerold en gestreken, wacht het gember-fruit concentraat dan geduldig tot iemand weer warm (of koud) water toevoegt om opnieuw in vloeibaar goud te veranderen.

GingerLove maken, is als goud maken. Het vergt veel liefde en geduld. We bieden je graag een unieke blik in ons productieproces:

1.

Alles begint aan het andere eind van de regenboog: bij Fairtrade gemberboerderijen in India. Na het plukken worden de wortels meteen vers gecrushed.

2.

De jus daarvan gaat door een ingewikkeld extractieproces tot er een smaakbommetje: overblijft: een extract van 2%, gingerol genaamd.

3.

Ondertussen worden in Florida en Italië kilo’s zongerijpt fruit vers gesneden, geperst en meteen gevacuümdroogd.

4.

Eenmaal in Kontich mengen grote machines alles met natuurlijke aroma’s zoals rietsuiker uit Paraguay, matcha uit Japan, vanille uit Madagaskar … afhankelijk van de smaak.

5.

Netjes in zakjes gerold en gestreken, wacht het gember-fruit concentraat dan geduldig tot iemand weer warm (of koud) water toevoegt om opnieuw in vloeibaar goud te veranderen.

Gingerlove heeft heel wat labels die het met trots draagt:
Gingerlove heeft heel wat labels die het met trots draagt:

 Your nearest GingerLove hotspring 

[ASL_STORELOCATOR]

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

Lombardia Food Creator
Duffelsesteenweg 146
2550 Kontich
03 289 52 38

Gingerlove is the love potion van Lombardia Food Creator. Het bedrijf uit Kontich rond Alida en Alain Indria dat een natuurlijke verderzetting is van hun vroegere all-inclusieve hotspot Lombardia in Antwerpen (waar zelfs Sting, Britney en Moby zich thuis voelden). Uit hun liefde voor elkaar, de natuur, de mens én de wereld vloeit er een onuitputtelijke stroom aan natuurlijke lekkernijen voort, die je nog gezond maken ook.